Categories


Authors

Veien mot førerkortet

Så jeg har ikke lappen. Har egentlig aldri trodd jeg skulle ha den. Selv når jeg har tatt kjøretimer har jeg ikke trodd det. Nå er det en stund siden jeg gjorde en halvhjerta innsats og tok mørkekjøring og noen kjøretimer, og etter Maya ble født har jeg egentlig ikke hatt tid. Men nå har jeg kjørt litt med mamma, og forrige torsdag gjorde jeg noe jeg syns er helt utrolig. Jeg tok teoriprøven og besto! 

Etter det har jeg tenkt at jeg syns det er litt rart at de setter 90 minutter til prøven. Selv om det kun gir to minutter til hvert spørsmål, som strengt talt ikke er så mye. Men jeg var ferdig på 15 minutter og hadde bare en feil! Så det følte jeg var litt av en bragd. 

Nå skal jeg prøve å få kjørt litt regelmessig, og kanskje ta lappen i løpet av høsten. Håpet er at jeg skal kunne kjøre på neste lange ferie dersom det er behov for det. Kanskje vi leier en bil i Italia og kjører rundt og spiser pizza i et par uker :-)

 

Like etter teoriprøve og en vel gjennomført treningsøkt med denne hotte mamaen.

Like etter teoriprøve og en vel gjennomført treningsøkt med denne hotte mamaen.

Treningslogblogg uke 23

Treningsloggblogg uke 22