Categories


Authors

Vegan for a month

Så jeg har tenkt en stund på å teste ut veganisme. Ikke fordi jeg vil bli veganer for godt -  det skal kun vare en måned. Grunnen er at jeg har shitsnakket veganisme en del, og det jeg vil nå er å prøve det selv og så snakke helt ærlig om hva jeg føler om det. For jeg er ikke imot veganisme - folk skal få spise hva de vil - jeg er imot misjonerende veganisme og uviten veganisme. Det er etter min oppfatning meningen at vi mennesker skal spise animalske proteiner for å trives (thrive) best mulig. Bare se på hva som skjedde med mennesket etter vi begynte å mestre jakt og ild. Vi begynte å spise mengder med animalske proteiner, innmat og fett, og hjernene våres ble større, vi begynte å utvikle oss teknologisk og var bedre rustet i vind, vær og til og med mellommenneskelige relasjoner.

Jeg starter på lørdag 1. september, og tar det ut hele måneden. Jeg vil ikke ta noen form for kosttilskudd, utenom magnesium som jeg tar til vanlig, og jeg vil unngå prosesserte produkter som vegansk creme fraiche, ost, nuggets og meat-ish. Jeg vil derimot spise en del bønner, erter, miso, kimchi , nøtter og sikkert noe tofu. Jeg vil bare spise det jeg vanligvis spiser, men uten de animalske produktene. Noen ganger må jeg nok ty litt til kreativitet, da jeg er veldig glad i yoghurt og lignende, og jeg skal vil jo ikke spise soyayoghurt. Vi får se hvordan det går. Mulig jeg failer, men det er verdt et forsøk.

Stay tuned!

Liten oppdatering - veganismen inkludert

Noen tanker etter to år i jiujitsu