Categories


Authors

Lenge siden

Så lenge det er siden jeg har skrevet!

Jeg har ikke tenkt mer på veganisme, men jeg føler meg litt som en klimasynder. I dag skal jeg og Felipe fly til Budapest for å ha litt kjærestetid. Det er første gangen siden Maya ble født at det skal være bare jeg og Felipe. Vi var på en tur til Amsterdam i mai, men da var vi sammen med Birthe, Espen, Pelle, Emily, Oskar og Andrea. Det var veldig hyggelig, men det skal bli fint å være bare oss to. Jeg har likevel vært ganske stressa de siste ukene og dagene på grunn av denne reisen, det skal sies. Det er ikke så ofte Maya er uten oss, og det er veldig uvant å skulle forlate henne så lenge. Lenge er vel relativt, men fra idag (torsdag) morgen da jeg leverte henne i barnehagen til søndag kveld er jo lengre enn noen av oss er vant til.

Jeg får oppdatere mer om den turen når den er over. Foreløpig er jo alt hypotetisk.

Ellers går tiden mye i jiu-jitsu når jeg ikke er på jobb. Jeg var så heldig å få trene hele fem dager forrige uke! Det er jo drømmen å kunne gjøre det hver uke. Endelig begynner jeg å få en skikkelig flow i læringa, føler jeg. Eller, det går litt opp og ned, men akkurat nå føler jeg det går ganske bra. Noen av de jeg trener med som jeg mente burde ha fått blått belte for lenge siden har endelig fått det, men det mangler noen. Ikke at det er hast, men jeg syns folk blir litt oversett. Men dette har jeg snakket nok om fra før.

Felipe trener også en del. Mer enn meg, de fleste ukene, faktisk. Han konkurrerte også i Sande for et par uker siden, i blåbeltekategorien, og kom på tredjeplass. Det var gøy, og vi tenker å konkurrere sammen en gang snart. Blir spennende å se når Teta mener han fortjener å få beltet, da. Det har han foreløpig til gode å offisielt bli gradert til.

Annet enn det er jeg på god vei til å lage ferdig en idé til en bok jeg vil skrive. Det er en sci-fi drama, som jeg gleder meg til å få ned i tekst. Men det kommer nok til å ta sin tid, med jobb, barn og hobbyer.

Vi var i Tanzania i sommer, og det er mye å si om den turen, men regner med det meste av det kommer til å bli skrevet på babypacking.blog :-)

Vi var i Tanzania i sommer, og det er mye å si om den turen, men regner med det meste av det kommer til å bli skrevet på babypacking.blog :-)

Liten oppdatering - veganismen inkludert